Fun en Deco
Fashion en Living
HomeWinkelImpressieTrends en TipsInfo/Contact

In de Media


Krantenartikel moederdag 2010
  
 
Krant "De Limburger" op donderdag 12 november 2009
 
 
HET SIERAAD ALS KLEDINGSTUK

Vrouwen kiezen steeds vaker voor een nieuw setje sieraden om hun kleding op te fleuren dan voor een complete nieuwe outfit. Betaalbare bijous doen het in deze crisistijd goed.
 

Artikel in de krant "De Limburger" donderdag 12 november 2009

Vrouwen kiezen steeds vaker voor een nieuw setje sieraden om hun kleding op te fleuren dan voor een compleet nieuwe outfit. Betaalbare bijous doen het in deze crisistijd goed.

Ik heb er een paar stukjes tektst eruit gepikt van Fun & Deco!

Aan de armband van Esmeralda bungelt onder meer een tropische vogel. Ze heeft zichzelf gespecialiseerd in betaalbare sieraden. Een jaar geleden startte ze haar bedrijfje Fun & Deco. "Vorig jaar rond kerst had ik een aantal kettingen met engelen, die waren in no time verkocht. Toen is de zaak echt gaan lopen."De economische crisis is voor de startende ondernemer geen bedreiging. Integendeel. "Het gaat zo hard, dat ik mijn website niet eens bijgehouden krijg."
Het is een trend: vrouwen kopen steeds vaker een nieuw setje (goedkope) sieraden dan een nieuwe set (dure) kleren. Want met steeds wisselende schmuck kun je er evengoed elke dag anders uit zien. Esmeralda: Als een volledig nieuwe outfit er even niet in zit, kunnen sieraden en accesoires goed van pas komen. Ik heb vandaag bijvoorbeeld een spijkerrok aan met een neutrale witte bloes. Maar met een tijgerprint shawl en een armband in die kleuren geeft meteen een heel andere look."
Ze zwiept een ketting op tafel met een joekel van een paars hart als hanger. "Groot is in de mode. En dat werkt in mijn voordeel want sieraden worden een kledingstuk an sich. Het is echt een eyecatcher als je dit om je nek hebt."Esmeralda houdt naast de verkoop via haar webwinkel ook sieradenparty's. "Met een sjaaltje, riempje en wat accesoires erbij kun je allerlei looks creëren. Ik krijg echt hele leuke reacties. Kijk, deze handschoentjes zonder vingers zijn bijvoorbeeld helemaal hip. Voor vijf euro loop je er helemaal trendy bij."
Esmeralda  probeert het assortiment zo trendy en exclusief mogelijk te houden. Haar laatste vondst: Japanse armbanden en kettingen van houten kralen met koikarpers als hanger. Kinderkettingen met Boedha, bling bling half edelstenen, je kunt het zo gek niet bedenken of het is er. Het hoeft echt allemaal niet zo heel veel geld te kosten. Voor een tientje kun je een hele nieuwe look hebben."
Markten en Evenementen
In de Media
HomeWinkelImpressieTrends en TipsInfo/Contact